Aanbod

Wonderveer biedt energetische ondersteuning doormiddel van één-op-één begeleiding of groepssessies. Deze sessies helpen het zelfherstellend vermogen van het lichaam op weg naar betere samenwerking.

Energiewerk is voor sommige mensen een wat vaag begrip. Maar als je bewuster bent van je lijf en gaat leren voelen wat dit lijf nodig heeft om te functioneren, gaat er vaak een extra wereld voor je open. Ervan uitgaande dat alles met elkaar in verbinding kan staan is de term levende energie opeens niet zo vaag of vreemd meer. Dan is er buiten maar ook in je lijf een prachtige uitdaging om jezelf beter in balans te brengen of is het bijvoorbeeld makkelijker om je stressoren vrij te geven. Mensen die gevoelig zijn voor invloeden van buitenaf worden zich er opeens bewust van dat ze daar zelf een grote invloed op kunnen uitoefenen. Je energieveld is gevuld met werkelijk van alles. Zo zijn gedachten, je fysieke gezondheid maar ook je emoties in dit veld terug te vinden. Bij verstoringen in dit energieveld door opgelopen trauma, tekorten of stagnatie van levensenergie kun je daar als mens flink hinder van ondervinden.

Het energiewerk hier bij Wonderveer gaat ervan uit dat velden ten aller tijden een algehele reset kunnen starten. Of dat nu bij fysieke problemen zoals bijvoorbeeld pijnen is of mentale klachten zoals een depressies of burn-out of angsten, het is mogelijk om daarin vloeiender te bewegen. Het is een mooie samenwerking tussen deze verschillende velden die een “uitlijning” van hart, lichaam en geest ondersteunen.

Via een – een op een- begeleiding, ga je leren begrijpen hoe je veld werkt en waarom deze uit balans is geraakt. Samen gaan we aan de slag om het zelfherstellend vermogen van het lichaam, de geest en de emoties de ondersteuning te geven die het nodig heeft om je leven op een prettiger manier te kunnen leven.

Persoonlijke energiebegeleiding

Je energieveld zit boordevol informatie. Alles is in principe energie. Je gedachten, je fysieke gezondheid, maar ook je emoties vullen je energieveld. Als er in dat energieveld bepaalde storingen plaatsvinden door bijvoorbeeld trauma’s, tekorten of stagnering van energie kun je daar als mens hinder van ondervinden. Niet alleen fysiek maar ook mentaal ontstaan er dan uitdagingen en is het noodzakelijk om je banen weer uit te lijnen.

Met het unieke energiewerk wat Wonderveer biedt gaan we samen aan de slag om het zelfherstellend vermogen van het lichaam, de geest en de emoties de ondersteuning te geven die nodig is om als mens op een prettige manier je leven te kunnen leven.

Oefenavond energiewerk voor groepen.

Er was een grote behoefte om in kleine groepen met energiewerk te kunnen oefenen. Het is daarom dus mogelijk om verschillende disciplines te beoefenen op de avonden bij Wonderveer. Een gebalanceerde fusion in meditatie, mindfulness en energiewerk maken deze avonden goedbezocht en is het voor iedereen mogelijk om hierbij aanwezig te zijn. Dit alles in een geborgen huiskamer setting. Voel je welkom om je hiervoor aan te melden of informatie hierover aan te vragen.

De begeleiding wordt gedaan in een huiselijke, warme en veilige omgeving.

Coaching

De sensitiviteit van Nina Mirabella is een fijn hulpmiddel voor diegene die op zoek zijn naar ondersteuning op vraagstukken. Vaak is een coachingsgesprek net het handvat waar je naar zocht. We gaan, altijd samen, antwoorden uitnodigen zodat je weer verder kunt. Je krijgt de gelegenheid om je energieveld zo af te stellen dat je beter of liever gezegd verfijnder bij je eigen zintuigen kunt komen. Waar liggen mijn grenzen? Hoe hervind ik mijn balans? Antwoord op deze vraagstukken brengen je dichter bij je kern. Wat mag ik? Wat doe ik? Wat voel ik? Zo brengen we samen onderliggende knelpunten en spanningen in beweging. Het is daardoor mogelijk om op dieper niveau je innerlijke rust te hervinden en je vraag beantwoord te krijgen. Zijn er vraagstukken waar je graag over wilt brainstormen? Maak dan een afspraak via het contactformulier. Wees welkom.